Algemeen

Daar gaan we dan

Hier zit ik dan, aan mijn laptopje, licht zwetend en vol opwinding. Ik heb net de website afgemaakt en ben alles aan het regelen. Inkoop, verkoopkanalen opzoeken, marketing. Het is veel werk, maar omdat het zo leuk is, heb ik nauwelijks door dat ik aan het werk ben. Winnie en ik starten ons eigen merk! Een duurzaam merk voor eigenzinnige mensen.

Jarenlang dromen we er al van: een eigen winkel in handgemaakte en vintage spullen, vooral gebreide stukken en meubels. Door onszelf gemaakt, gecureerd en opgeknapt. Geen grote hoeveelheden, maar zorgvuldig geselecteerde producten in gelimiteerde oplage — of zelfs one-of-a-kind. Geen alledaagse prullen, maar stukken die opvallen. Zodat je weet: ‘Ah, Neel & Minne!’ Goed gemaakt met veel aandacht. Degelijke meubels en duurzame kleding, die zo bijzonder zijn dat ze jaren zullen meegaan.

Daarbij ga ik workshops geven en producten verkopen die met breien te maken hebben, omdat ik contact met andere mensen mis! Uiteraard corona-proef, met mondkapje en afstand, zolang als dat nodig is. We zullen door deze onzekere tijden voorlopig nog geen vaste locatie kunnen openen, maar werken we vanuit huis en Corina’s atelier. Dus gaan we op pad om jullie te vinden, naar markten en festivals, tot we veilig een pand kunnen betrekken.

Laat je ons weten wat je ervan vindt? Kom je kijken als we op pad gaan? Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, Corina

Geef een reactie

Font Resize