Algemeen

Neel & Minne komt naar je toe

Dat het op de site even stil geweest is, wil niet zeggen dat er niets gebeurd is in de tussentijd met Neel & Minne. Allereerst heeft illustrator Cecile Reijnders van BYcc Design een prachtige huisstijl voor ons ontworpen, waarin de sfeer die we willen uitstralen goed naar voren komt: huiselijk, knus, gezellig, en lekker losjes. Genieten van je leven, in plaats van streven naar perfectie. En zo hoort het ook, nietwaar? Zeker nu we zo veel thuis zijn met zijn allen en er weer meer regen valt, is het belangrijkste dat je je op je gemak voelt in je huis en lief bent voor je lijf.

En er zijn andere nieuwe ontwikkelingen!

  1. De allereerste trui is besteld, die ga ik deze week opzetten. De tweed trui die ik voor mijn moeder breide, viel zo in de smaak dat Hanneke hem in een andere maat besteld heeft. Ze was er ‘meteen verliefd op’. Ik zal jullie laten weten wat ze ervan vindt als hij af is. Je kunt hem nu trouwens met 25% korting bestellen. Tot eind van het jaar is hij 149 euro i.p.v. 199! De webshop is nog in de testfase, dus bericht ons als je interesse hebt.
  2. De Volkskrant heeft een abstract breiwerk van mij besteld. Ik ga het samen met een fotograaf en twee modellen op de foto zetten en dan komt het hopelijk snel in de krant. Ook hiervan hou ik jullie op de hoogte…
  3. Ik ga brei-workshops ontwikkelen voor de nieuwe toffe hobbywinkel in Maarssen, Dirk en Doortje. Het worden series, zoals ‘Leer deze heerlijke trui breien in acht weken’. Als de corona (hopelijk) luwt, ga ik testworkshops geven aan twee mensen tegelijk. Je betaalt hetzelfde als voor de gewone workshop die ik later ga geven, maar je krijgt hem dan zo goed als privé. Dus extra veel aandacht voor je geld. Laat maar weten als je interesse hebt, of een verzoek hebt (Sokkenbreien? Een specifieke trui?), dan maak ik een lijstje. Ik ga zowel aan beginners als iets meer gevorderden lesgeven. Kortom: schrijf je alvast in met een vriend(in) en bestel wat quality time voor jezelf.
  4. Als de corona-maatregelen niet strenger worden, dan staan we op 13 december op de Swan Market in Tilburg. Met breiwerk, meubels, vintage kleding en brei-kits. Zet de datum dus vast in je agenda!

Dus, we zijn vol in actie! Bestel een trui, informeer naar onze workshops bij Dirk en Doortje of kom — als de coronamaatregelen het toelaten — 13 december naar de Swan Market. Of laat alleen even weten wat je van de nieuwe huisstijl vindt, ook leuk. Het kan allemaal met ons contactformulier.