Algemeen

Open dagen en een grote verrassing!

Open dagen en een grote verrassing!

Afgelopen weekend was het zover: open weekend in ons prachtige atelier! De eerste reacties op zaterdag: “huiselijk”, “gezellig”, “hier wil je wel naar toe!” Precies waar we op hoopten. We kregen complimenten over onze outfits – die helemaal in rood en wit waren, de kleuren van Brabant. Zelfs mijn dochter was in Brabants kleurthema en loodste elk mens dat ze kon vinden naar ons atelier.

Bezoekers kwamen gezellig aan tafel zitten, meedoen of alleen een kletspraatje maken en een kopje koffie drinken. Gezellige collega-creatievelingen uit ons gebouw kwamen langs om nu eens eindelijk te zien wie deze nieuwe dames toch waren. De dikke, dikke buik van Winnie werd uitgebreid gesproken. “Wanneer ben je uitgerekend?” (eind oktober), “Weet je al wat het wordt?” (ja, maar dat is geheim), en allerlei geluk- en succeswensen.

Met andere woorden: veel beter had de dag niet kunnen gaan. De sfeer was uitstekend.

Moe, maar tevreden kroop ik op tijd mijn bedje in ’s avonds, me opmakend voor de tweede open dag op zondag. Tot ik Winnie aan de lijn had: “Je hoeft morgen niet te komen, mijn vliezen zijn gebroken.” ’s Nachts om vijf uur, een beeldbelletje. Daar waren ze, mijn zus met op haar buik mijn prachtige, nieuwe nichtje. Volle bos met haar, helemaal gezond en alles erop en eraan. Onze nieuwe liefde. Dus voor degenen die ons dus gemist hebben op zondag:

Sorry! Minne’s zwangerschapsverlof is nogal acuut ingegaan. 🙂

Kortom, Neel & Minne neemt een tijdje pauze, maar hopelijk kunnen we binnenkort op volle sterkte weer verder. Gelukwensen aan de jonge ouders zijn altijd welkom! Laat een berichtje achter en ik zal zorgen dat ze ze krijgen.

Published by Corina

Geef een antwoord