Workshops met een zachte G

Workshops met een zachte G in Almere! Brabantse zussen Corina en Winnie bezorgen je een gezellige middag. Inclusief Brabants worstenbroodje natuurlijk. En, als leuk extraatje: we hebben een kleine vintage shop waar je nog even kunt neuzen.

We hebben vijf verschillende workshops voor je in de aanbieding:

Alle workshops duren ongeveer 2,5 uur en kosten 42,50 euro per persoon. Dat is inclusief alle materialen, koffie, thee en Brabants worstenbroodje (vegetarisch is mogelijk).

De workshops kunnen gegeven worden aan 4 tot 8 personen. Ze zijn nu alleen nog op afspraak. Stuur ons een berichtje om af te spreken. Gezellig! Het geeft trouwens niks als je niet aan 4 mensen komt, wij zorgen dat het goedkomt.


Piemelpimpen

Ga jij los met je vriend(inn)en? Ideaal voor een vrijgezellenfeest of gewoon een hilarische avond. Je krijgt een gipsen piemel die je naar hartenlust kunt versieren. Wiebeloogjes? Kan. Top hat? Kan. Glitters, bronskleurige flakes, verf, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Winnie heeft alle materialen in huis om jou met de meest waanzinnig versierde piemel naar huis te laten gaan.


Stippen

In deze workshop leert Winnie je porcelein te versieren met stippen. Laat je fantasie de vrije loop en maak een geheel eigen stippenpatroon. Jij kiest zelf de kleuren en het patroon. Uiteraard met hulp van Winnie. Pas op! Stippen is heel verslavend. Als je eenmaal begint, is het moeilijk om te stoppen. Je gaat naar huis met een stuk dat helemaal uniek is. Winnie zal een aantal leuke porceleinen stukken van de kringloop klaar hebben staan waaruit je kunt kiezen.


Manikin beschilderen

Van de naam heb je misschien nog niet gehoord, maar de houten poppetjes die tekenaars gebruiken om een lichaamshouding na te doen, ken je zeker wel. Dat zijn dus manikins. In deze workshop leert Winnie je hoe je die kunt beschilderen. Zo maak je een unieke persoonlijkheid. Maak je jezelf na? Iets abstracts? Je kunt zelf bepalen wat je wilt. Wees niet bang, het is niet zo moeilijk als het misschien lijkt! Winnie helpt je kiezen en zorgt ervoor dat je je idee kunt uitvoeren.


Bullet journaling

Corina is nogal een chaoot, dus heeft ze zichzelf aangeleerd om haar taken en agenda te organiseren in een bullet journal. Al je lijstjes, afspraken, projecten en andere gebeurtenissen komen in 1 handig (en mooi) notitieboek. Eindelijk je leven op orde! Het basisprincipe van bullet journaling leert ze je in deze workshop. Daarnaast leer je een paar eenvoudige technieken om je bullet journal te versieren en dus helemaal eigen te maken.


Collages maken

Laat je creativiteit de vrije loop! Maak een bijzonder kunstwerk met niets meer dan wat tijdschriften of oude boeken, een schaar en een lijmstift. In deze workshop leert Corina je afbeeldingen te kiezen en te rangschikken tot je een klein kunstwerk gemaakt hebt. Je gaat naar huis met een werk in A5-formaat op stevig papier. Kun je dus mooi inlijsten of opsturen.


Andere ideeën?

Wil je iets unieks? Of iets in een thema? Laat het ons weten en we overleggen over de mogelijkheden!