Workshops

Voor workshops bieden we twee opties: korte workshops op je eigen locatie en langere cursussen bij Dirk en Doortje, de handwerkwinkel van Maarssen. De laatste kunnen door de corona-maatregelen helaas nog niet starten, maar ze zijn in ontwikkeling. We gaan dan bijvoorbeeld met zijn allen in acht weken een trui breien (wel met huiswerk, uiteraard). Hou de site in de gaten voor nieuws.

Korte workshops

Brei je blij

hand met rondbreinaald en klein stukje gebreid lapje in ribbelsteek met op de achtergrond een vaag zichtbare bol wit garen

Leren breien frustrerend? Niet bij Neel & Minne. Corina laat je op een speelse manier kennis maken met de beginselen, van opzetten tot rechte steken maken. Niet met van die suffe lange, plastic naalden, maar met elegante houten of bamboe rondbrei-naalden en prachtig, duurzaam garen. Net zo gemakkelijk om te leren en veel mooier. In een lekker ontspannen sfeertje gaan we spelen. Je krijgt genoeg tips & trucs mee om zelf verder te kunnen. Je eerste luxe brei-kit (naalden, garen en patroon) is inbegrepen!

Niveau: Beginner
Duur: ongeveer 2 uur
Kosten: 65 euro per persoon
Maximaal 6 personen
Incl. luxe breikit en reiskosten tot 10 km van Utrecht

Leuk! Vertel me meer…

Andere ideeën?

Wil je iets unieks? Omdat je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje hebt en iets ondeugends of grappigs wil breien? Of wil je een item breien in een bepaalde kleur of een bepaald thema dat aansluit bij een feest of evenement? Stuur een bericht en we overleggen over de mogelijkheden! Uiteraard doen we dit ook corona-proof, dus zorg voor een locatie met wat ruimte. (Minimaal vijf personen)